SENTIS меки желатински капс. Х 30

Zoom
 

Меки желатински капсули врз база на валеријана.

Ефектот на производот:

Растителен препарат за олеснување на симптомите на нервна напнатост при стрест и несоница.

Посебни карактеристики:

Не смее да се зема при бременост и доење, кај деца помали од 18 години и доколку се зема друго средство за спиње.При предозираност мозе да настанат грцеви во стомакот и повраќање.

Состојки:

Valeriana officinalis root.