DankaD WELLANCE CLASSIC 300 гр.

Zoom
 

Вкусни и крцкави житни снегулки од ориз и интегрална пченица. Го снадбуваат организмот со потребните хранливи состојки и се препорачува како идеален избор за секојдневна исхрана.

Посебни карактеристики:

Се потопуваат житарките со топло млеко, се оставаат да омекнат, и потоа се јадат.

Состојки:

Ориз и интегрална пченица.