AURA стоп грицкање нокти

Ролон за нокти

Ефектот на производот:

Се користи за да се отстрани навиката за грицкање на нокти.

Состојки:

Содржи масло од горчлив кактус, се употребува над 3 годишна возраст, се нанесува сретството на ноктот.