CO PREMIUM конец за заби

Конец за заби

Ефектот на производот:

Ги отстранува остатоците од храна и забните наслаги од работ на непцата.

Состојки:

Конецот за заби е дизајниран да несметано поминува помеѓу забите без тргање.