DR.HAUSCHKA тонирана дневна крема 30мл

Кремот се користи за тонизирање и негување на кожата и одговара на секој тон на кожа.

Ефектот на производот:

Тонираниот дневен крем ги ублажува малите неправилности и црвенилото, а погоден е и за нега на осетлива кожа

Состојки:

Тонизираниот крем во себе содржи лековити растенија и се нанесува наутро после тоникот за лице.