Плазма кекс-мелена 300 гр.

Zoom
 

Може да се комбинира со млеко или како додаток со палачинки за сите возрасти.

Состојки:

Кекс (пченично брашно, шеќер, путер, соино брашно, растителна маст, мед, декстроза, сурутка во прав, обрано млеко, средство за нараснување ), сол, емулгатор: соја лецитин, витамини, арома.