DOCTOR'S Vapo rub масажен балсам

Zoom
 

Масажна крема за смирување на болки

Ефектот на производот:

Ги намалува тегобите кај ревматските и лесните спортски повреди.

Посебни карактеристики:

По кратко време при апликацијата настанува загревацки ефект при што доага до намалување на болката.

Состојки:

Eucalyptus, Terpentine, Methyl Salicylate, Mentol, Camphor, Capsaicin, Alcohol, masna podloga.