BIOTRADE KERATOLIN CORN REMOVER 15мл.

Zoom
 

Се применува во случаи на појава на жулјеви , брадавици и волчјо око.

Ефектот на производот:

Отстранува жулјеви, волчјо око и брадавици.

Посебни карактеристики:

Еднаш се нанесува навечер. Видливи резултати за 7 дена.

Состојки:

Уреа 40%, Млечна и Салицилна киселина.