ЕУЛАТИН маст 30гр.

Zoom
 

ЕУЛАТИН е ректална маст која помага во третман на внатрешни и надворешни хемороиди.

Посебни карактеристики:

Хербален препарат кој го намастува аналниот канал и мукоза, столицата полесно се лизга и не бара посилен притисок и резултира со помала болка и оптимално штити од понатамошни оштетувања.