ПСОРИАЗАЛ ПЛУС 60 таблети

Zoom
 

Се користи при псоријаза, егземи, уртикарии и косопат.

Ефектот на производот:

Има дерматонично, антимикробно, имуностимулаторно, тонизирачко, антиалергиско, антимикробно, антисептично и епителизирачко дејство.

Посебни карактеристики:

Препаратот ги подобрува функциите и здравјето на кожата, ја подобрува епителизацијата и регенерацијата на истата и го забрзува растот на нови, здрави кожни клетки.

Состојки:

Ексракти од сарсапарила, бреза, коприва, чичок, камшик.