DUCRAY-20144 SELEGEL/SQUANORM SECHE шампон 200мл

Шампон против сув перут.

Ефектот на производот:

Шампонот брзо го отстранува перутот и врши превенција од повторно појавување.

Состојки:

Содржи селен дисулфат, ихтиол и се користи 2 пати неделно во период од две недели.