HIP BABY'S BISCUIT додаток во кашичка 150гр.

Zoom
 

Бисквити направени од избрани органски состојки, печени се многу претпазливо со најголемо внимание. Рецептот за бисквитите е посебно подготвен да одговара на бебињата на возраст од 6 месеци.

Посебни карактеристики:

Од 6 месеци: како меѓуоброк, почетно во форма на кашичка, здробете 3-4 бисквити и додадете 3-4 лажици зовриено млеко или овошен сок. Од 8 месеци, ронливата структура е идеална за грицкање кога ќе се појават првите запчиња.

Состојки:

Пченично брашно, шеќер, пченичен скроб, растителни масла, обезмастено млеко во прав, додаток за печење, екстракт од бурбон ванила, витамини Б1,содржи глутен.