AURA зацврстувач за нокти со калциум

Лак за зацврстување на нокти.

Ефектот на производот:

Лакот ја дава посакуваната цврстина на ноктот и го штити од штити од механички и хемиски оштетувања.

Состојки:

Во себе содржи калциум и се нанесува на самиот нокт.