MARISOL р-р спреј за нос 50ml

Zoom
 

Содржи раствор од морска сол збогатен со олигоелементи.

Ефектот на производот:

Ја влажни слузокожата на носот, ја штити од исушувања; ја испира и чисти носната шуплина; ја зголемува проодноста на горните дишни патишта.

Посебни карактеристики:

Олигоелементите во составот на спрејот по природен пат, брзо и едноставно, овозможуваат воспоставување на нормална носна функција.