Blue Cap крем

Zoom
 

За нега на кожа склона кон псоријаза, егземи, дерматит

Ефектот на производот:

За сува и напукната кожа

Посебни карактеристики:

Најефикасна е кај проширени и нерамни лезии

Состојки:

Активиран Цинк пиритионат