NIVEA VOLUMEN лак за коса 250мл.

Zoom
 

Лак за коса за лесно обликување на косата со волумен, прави воздушни слоеви меѓу прамените коса подигнувајќи ја од коренот. Не остава траги, лесно се расчешлува.

Ефектот на производот:

Нуди екстра долго зацврстување на посакуваниот облик, двојно го зголемува волуменот .

Посебни карактеристики:

Се распрскува меѓу прамените коса од коренот кон врвовите.