MUCOLISIN сируп®

Zoom
 

Муколизин претставува сируп кој се користи во третман на респираторни болести асоцирани со жилав и прекумерен мукус .

Ефектот на производот:

Муколизинот е докажан и ефективен експекторанс . Овозможува налепената слуз многу полесно и побрзо да се отстрани од респираторниот систем . Исто така овозможува намалување на болката која се јавува при акутна ангина на грлото . Муколизинот го помага прочистувањето на респираторниот тракт . Го олеснува искашлувањето , ја олеснува продуктивната кашлица и помага во надминување на инфекциите .

Посебни карактеристики:

Сирупот започнува да делува во рок од 30 минути . Безбеден е за луѓе болни од дијабет , но не се препорачува во првото тримесечие од бременоста . Без консултација со лекар се препорачува кај деца над 2 годишна возраст .

Состојки:

30 mg ambroxol