Плазма кекс за деца со млечно чоколадо 80 гр.

Zoom
 

Кекс плазма прелиено со млечно чоколадо, вистинско уживање за сите возрасти. Содржи витамини и минерали како што се калциум, фосфор и железо, кои ги зајакнуваат коските и забите и го подобруваат метаболизмот.

Состојки:

Кекс, млечно чоколадо, (пченично брашно, шеќер, путер, соино брашно, растителна маст, мед, декстроза, сурутка во прав, обрано млеко, средство за нараснување ), сол, емулгатор: соја лецитин, витамини, арома.