DR.THEISS INTACT КАЈСИЈА /17

Zoom
 

Гроздов шеќер со вкус на кајсија, бомбони за џвакање. Моментален извор на енергија.

Состојки:

Декстроза, растително масло, лимонска киселина, арома, средство за одвојување-магнезиум стеарат.