Аlvogen O.R.S шумливи таблети

Zoom
 

За соодветен баланс на течности

Ефектот на производот:

Брз и ефикасен надомест на течности и електролити

Посебни карактеристики:

Ја надокнадуваат водата и минералите потребни на организмот и помагаат да се одржи соодветен баланс на течности во телото

Состојки:

Глукоза, лимонска киселина, натриум бикарбонат, натриум хлорид, калиум хлорид.