MY BABY гел за непца 7ml

Потполно безбеден растителен гел за кој ја смалува болката и јадежот кои го пратат избивањето на првите запчиња

Ефектот на производот:

Благодарение на површинските активни материи (ПАМ) има биоатхезивни својства со што се постигнува подобар контакт и продолжено дејство на делотворните супстанции со слузокожата, нивно постепено ослободувањеи продолжено дејство на местото на примена.

Посебни карактеристики:

Содржи масло од каранфилче со антисептично и антивоспалително дејство, и етерично масло од нане кое дава пријатно чувство на ладење при втривање на гелот