Белградски мелем 40ml

Zoom
 

Оригинална формулација од природни состојки за нега и регенерација на кожа

Ефектот на производот:

За нега и регенерација на тврда и испукана кожа; за нега на кожа која се лупи и перута; за нега на раце, кожа околу очи, рагади; помош во третирање на екцреми и псоријаза

Посебни карактеристики:

Пчелиниот воско, вазелин, какао путер и бадемово масло ја омекнуваат кожата и го враќаат нејзиниот природен сјај и влажност. Маслото од семки од грозје збогатено со природни антиоксиданси е идеално средство за ревитализација на кожата. Прополосот го ублажува црвенилото и иритацијата на кожата, додека медот помага кожата да остане затегната, влажна и сјајна.