WELLNESS житарици со мед и јаболко 25 гр.

Zoom
 

Десерт со житарици со мед и јаболко.

Состојки:

Житарици, гликозен сируп, кафеав шеќер, сушено јаболко,глукозо-фруктозен сируп, семе од сусам, емулгатор соја лецитин.