ICE POWER COLD PLUS MSM гел 200ml.

Zoom
 

Комбинација МСМ за третирање на болка, инфламација и оток на зглобови.

Ефектот на производот:

За намалување на мускулна тензија; мускулна и ревматска болка веднаш по самата примена.

Посебни карактеристики:

Содржи метил сулфонил метан (МСМ) кој како природен извор на Сулфур помага при инфламаторните процеси кај зглобовите и мускулите.