NIVEA ULTRA STRONG гел за коса 150мл.

Zoom
 

Гел за ултра силно одржување на посакуваниот облик кој трае во текот на целиот ден. Го зголемува природниот сјај на коста не оставајќи траги и не сушејќи ја косата.

Ефектот на производот:

Нуди ултра силно зацврстување на посакуваниот облик, не оставајќи траги и не ја суши косата.

Посебни карактеристики:

Се зема мала количина од гелот и се обликува посакуваната фризура.