АПИСИРУП

Zoom
 

Сируп со прополис , слез и мајчина душичка

Ефектот на производот:

Аписирупот ги содржи двата најважни пчелини производи – мед и прополис. Во хармонија со слезот и мајчината душица ефикасно ги штитат дишните патишта.

Посебни карактеристики:

Медот како пчелин производ е природен извор на витамини, минерали, ензими, флавоноиди и и прости шеќери кои за многу кратко време се разложуваат во човечкиот организам и ствараат енергија. Прополисот е долго познат и употребуван за помош на заштита на грлото и усната шуплина.

Состојки:

Мед 89%, течен сок од слез 3%, мајчина душица 2%, 70% течен екстракт од прополис 0,5%