PERFECTIL капс.x 30

Zoom
 

Комбинација од антиоксиданти, селен, витамини Ц и Е, цинк, пантотенска к-на, б- комплекс и природни екстракти од билки.

Ефектот на производот:

Препаратот се користи за нега на кожа,коса и нокти.

Посебни карактеристики:

Содржи есенцијални хранливи состојки кој се така формулирани да можат да се искористат во долниот дермален слој на кожата и фоликулите на влакната.

Состојки:

Vitamin D,VItamin C, Vitamin E, Thiamin,Riboflavin,Vitamin B6, Folacin, Biotin, Pantothenic Acid, Iron, Manganese, Magnesium, Zinc, Iodine, Copper, Silicin,Selenium,Chromium, Grepe Seed Extract.