ELSEVE ARGININE RESIST спреј против опаѓање 250мл

Спреј против опаѓање.

Ефектот на производот:

Се користи за зајкнување на коренот и против опаѓање на косата.

Состојки:

Содржи арганин, и се нанесува на мокра или сува коса.