DankaD BIO ORGANIC CORN FLAKS CRUNCHY 300 гр.

Zoom
 

Пченкарните снегулки го снадбуваат организмот со драгоцени нутриенти. Имаат органско потекло и затоа се препорачуваат во секојдневната исхрана.

Посебни карактеристики:

Помешани со јогурт, млеко или со овошје по желба овозможуваат да уживате во крцкавиот вкус.

Состојки:

пченкарни снегулки.