ELSEVE TOTAL REPAIR 5 спреј 200мл

Zoom
 

Спреј за коса

Ефектот на производот:

Спрејот се користи за полесно расчешлување и сјај на косата.

Состојки:

Во себе содржи прокератин и церамид ,се нанесува на миена ,и на сува коса.