TROXEVASIN cps. ®

Zoom
 

РЕШЕНИЕ ЗА БОЛНИ И УМОРНИ НОЗЕ = Троксерутинот - екстракт од јапонски багрем,антиоксиданс од класата на биофлавоноиди кој ја стабилизира хијалуронската киселина и ја намалува пропустливоста и крутоста на капиларите,зголемувајќи го нивниот тонус .

Ефектот на производот:

Троксерутинот помага при попуштени и проширени вени,воспаление на вените,венски дерматитис,хемороиди и тромбоза . Се користи во третманот на венска слабост како статична тежина во нозете,чиреви на нозете,попуштени вени вклучувајќи иги и за време на бременост , хематом но и како превентива после операција на вени.Тој има антивоспалително дејство на околните ткива,ја зголемува отпорноста на крвните садови,,ја подобрува лимфната дренажа,го намалува отокот и капиларната пропустливост. Резултатот е помалку оток и болки во нозете со видливи резултати по приближно една до две недели .

Посебни карактеристики:

Почетна доза : 1 капсула 2-3 пати во денот за време на оброк во тек на 2-3 недели. Доза на одржување : 1 капсула 2 пати дневно.

Состојки:

troxerutin