CANBEBE 5 бебешки пелени 11-25кг 18 парч.

Извонредно меки и еластични.Обезбедуваат темелна хигиена, удобност и непречено дишење на детската кожа

Ефектот на производот:

Детската кожа е сува и повеќе часови по промена на пелената.

Состојки:

Нане,минерални соли,камилица мирта,ехинацеја,жалфија,ратанија и флуорид.