CO SENSITIVЕ течност за уста 250мл

Течност за уста

Ефектот на производот:

Спречува намалување на плакот,ги убива бактериите помеѓу забите и го освежува здивот.

Состојки:

Се употребува за чувствителни заби, и за освежување на здивот.