CO TOTAL PRO GAM четка за заби

Четка за заби

Ефектот на производот:

Ги четка забите, и ги штити воспалените непца.

Состојки:

Четката има посебно стимулирачки влакна кои ги масираат непцата и го подобруваат нивното здравје.