KLORANE-33100 CAPUCINE шампон 200мл

Шампон против сув перут.

Ефектот на производот:

Служи за брза елиминација на сувиот перут.

Состојки:

Содржи екстракт од поточарка, се употебува два пати неделно, а потоа еднаш неделно заради одржување на косата.