GARNIER 7 DAYS CARITE-SHEA BUTTER млеко за тело 400 мл

Zoom
 

Маска за длабинско чистење на порите.

Ефектот на производот:

Млеко за многу сува и чуствителна кожа.

Состојки:

Млекото во својот состав содржи масло од карите и шеабутре се нанесува после туширање на целото тело.