Cicatrix крема 30 мл

Zoom
 

Крема за редукција на лузни, настанати како последица од оперативен зафат, изгореници, белези од акни, стрии и келоиди

Ефектот на производот:

Ја поттикнува епителизацијата на кожата со што ја помага нејзината реконструкција.

Посебни карактеристики:

Азиската центела го зголемува и забрзува заздравувањето на лузните. Делува преку врзување и инкорпорирање во колагенот на две аминокиселини аланин и пролин - неопходни за биосинтезата на структурните протеини.

Состојки:

Азиска Центела и Сребрен Бор