BECUTAN ALOE vl.mar /24 (KALK)

Zoom
 

Becutan влажни марамчиња со алое вера

24/1, 64/1

 

Влажни марамчиња со алое вера 24/1,64/1  

 


Содржат лосион со екстракт од алое вера кој ја хидратизира бебешката кожа и дејствува благо антисептично-смирува евентуална појава на црвенило и го оневозможува неговото понатамошно ширење.


Becutan влажните марамчиња со алое вера темелно ги отстрануваат нечистотиите, а истовремено ја штитат кожата од исушување. По секое пребришување со влажните марамчиња, кожата останува нежна, мека и негувана.


  • Се препорачуваат и за употреба кај возрасни со чувствителна кожа.
  • Не содржат алкохол и имаат неутрална pH вредност.