KRUGER DIAMANT засладувач во прав 500 гр.

Zoom
 

Вештачки засладувач. Го користат дијабетичари и луѓе на диета.

Посебни карактеристики:

Една лажица од прашокот заменува една кафена лажица шеќер.

Состојки:

Аспартам.