ELSEVE TOTAL REPAIR EXTREME шампон 400мл

Шампон за коса

Ефектот на производот:

За регенерација на сува и оштетена коса

Состојки:

Содржи церамиди и лак1000 се нанесува на мокра коса и се плакне.