Jomelop G мелем

Zoom
 

Мелем за опекотини

Ефектот на производот:

Ефикасен кај опекотини од втор и трет степен

Посебни карактеристики:

За зараснување на рани на кожа на лице и тело, настанати под дејство на различни агенси (оган, хемикалии, физички агенси)

Состојки:

Диспергиран екстракт на лековити билки од последна берба во полуцврста масна подлога од пчелин восок у маслиново масло.