FRUCTIS PURE&SHINE 2/1 шампон 250мл

Zoom
 

Шампон со регенератор

Ефектот на производот:

Шампон со регенератор за зајакнување на косата.

Состојки:

Содржи концентрат на овошни компоненти се нанесува на мокра коса и се плакне.