MARISOL MAJORAN спреј за нос 50ml

Zoom
 

Специјално формулиран р-р од морска сол збогатен со етерно масло од Мајоран.

Ефектот на производот:

Кај потешкотии со синуси, при настинки, кивавица од алергиско потекло, вирусни инфекции; кај лица со непроодни дишни патишта; кај сува и надразнета слузокожа на носот; после инхалации со кортикостероиди; за секојдневна хигиена на носот

Посебни карактеристики:

Најпогоден за лица кои често имаат воспалени синуси. Мајоранот поволно делува на отечената слузокожа на носот со што се смалува можноста за развивање на бактериски и вирусни инфекции во горни дишни патишта