ПРОБОТАЛАЈФ МАСЛО ОД СЕМКИ НА ДИВА КАЈСИЈА

Zoom
 

100% природно и чисто ладно цедено масло од семки од дива кајсија.

Ефектот на производот:

Богато со витамин Б 17, витамин А и Е, есенцијални киселини и минералии други хранливи состојки. Се користи за ароматерапија, нега на кожата, диететски предности и како превенција од канцер.

Посебни карактеристики:

Витаминот Б17 помага во терапија и превенција од тумори.

Состојки:

Apricot seed oil, leatril.