DIET. Refemin капсули

Zoom
 

За жени во менопауза

Ефектот на производот:

Помага при климактерични и предменструални тегоби

Посебни карактеристики:

Ги олеснува тегобите кои се јавуваат во климакс и ПМС

Состојки:

Сув екстракт од ризомот Cimicifuga racemosa