NIVEA SPORT шампон за мажи против првут 250 мл

Zoom
 

Шампон против првут за мажи кој се бори против првутот, длабински ја чисти и негува косата.

Ефектот на производот:

Го отстранува пвутот и спречува негово повторно создавање.

Посебни карактеристики:

2-3 пати во текот на неделата.