TIMAL сируп без шекер 150ml

Zoom
 

Во ТИМАЛ сируп се обединети билни екстракти кои го олеснуваат искашлувањето и и помагаат во регенерација на оштетена аслузокожа на дишните патишта

Ефектот на производот:

Сирупот ТИМАЛ помага во исфрлањето на густиот, леплив секрет и така го намалува воспалителниот процес во бронхиите

Посебни карактеристики:

Содржи мајчина душица која делува на намалувањето на спазамот во бронхиите, јаглика која со своите сапонини делува експекторантно, босилок кој исто го намалува воспалителниот процес и шипка кој дава богат и есецијален извор на Витамин Ц, незаменлив во одбранбениот механизам на организмот