CO SENSITIVE PRORELIF паста за заби 75мл

Паста за заби

Ефектот на производот:

Медицинска паста за брзо и трајно одстранување на болка .

Состојки:

Содржи флуор и арганин и при болка се нанесува директно на чувствителниот заб.