ALTAL сируп без шеќер 150ml

Zoom
 

Сируп кој ја смирува сувата кашлица

Ефектот на производот:

Содржи корен од бел слез; тинктура од цвет од црн слез и тинктура босилек

Посебни карактеристики:

Ваквиот состав претставува прва помош во по6етна фаза на воспаление на бронхиите, а босилекот како антисептик делува антимикробно