ANTISTRESS PREMIUM масло за масажа

Zoom
 

Масло за масажа за опуштање и воспоставување на психофизичка рамнотежа.

Ефектот на производот:

Нервната напнатост е намалена,а телото е ослободено од стрес.

Состојки:

Арганово масло,екстракт од грозје.